Iedereen heeft andere voeten. De een heeft een hoge wreef, de ander heeft bredere voeten dan gemiddeld en een derde juist weer smaller. Daarbij heeft ieder zo zijn voorkeuren bij schoenen, bijvoorbeeld welk materiaal je het fijnst vindt dragen, je juist wel of niet van een dikke zool houdt, of de schoen strak mag zitten of liever lekker los. Als je dan eenmaal een merk hebt gevonden dat schoenen ontwerpt die overeenkomen met jouw wensen, wordt dat merk al snel je favoriet. Zo heb ik het helemaal gevonden in het merk Nubikk. Een blog volledig gewijd aan deze schoenen heeft dit merk dik verdiend. Je zal er snel achter komen waarom!

In sneltreinvaart populair

Ik ben niet de enige die gek is op Nubikk schoenen. Ze zijn namelijk gigantisch populair. Terwijl het een relatief nieuw merk op de markt is. In zo korte tijd naam maken in Nederland, België en Duitsland, lukt natuurlijk alleen als je product van hoge kwaliteit is en aansluit op de wensen van je doelgroep. Ze zetten die sneltreinvaart door, want ze zijn internationaal nog verder aan het groeien. Dus dat is de eerste reden waarom de schoenen van dit merk een blog verdiend.

Stoer & groot comfort

Waarom spreken deze schoenen zoveel mensen aan? Dat moet zijn omdat de grootste inspiratiebron van Nubikk de straat is. Met andere woorden: de schoenen zijn perfect voor het snelle stadsleven, waarbij comfort voorop staat. Een tweede reden om extra aandacht te geven aan dit merk! Ze hebben een divers assortiment heren- en damesschoenen en allemaal hebben ze een stoere touch. Dus geen onhandige hoge hakken en puntige neuzen voor Nubikk, maar fijne stevige boots en sneakers die wel tegen een stootje kunnen zoals drukte in de stad en in wat voor weer het ook is. De ontwerpen zijn volgens de laatste trends en tegelijkertijd hebben de schoenen iets tijdloos. Hierdoor zijn ze te combineren met elke soort outfit. Ideaal! Goed voor een derde reden om het over deze topschoenen te hebben.

Ontwerpen voor dames en heren

Alles bij elkaar dus genoeg redenen om altijd de collectie van Nubikk in de gaten te houden. De Nubikk dames kenmerken zich in enerzijds stoere sneakers in zwart, wit en dierenprints. Aangezien ik gek ben op dierenprints, ben ik dan ook groot afnemer! Maar ik ben ook gek op de boots. Deze zijn bijvoorbeeld met grof leer, studs en in snakeprint. Voor mannen zijn de ontwerpen ook stoer, maar dan minimalistisch. Zo combineren ze neutrale tinten in verschillende materialen. Dit geeft de schoenen een dynamisch karakter, want je blijft er daardoor naar kijken. Voor mannen zijn de veterboots in leer en suède hier een goed voorbeeld van. Neem snel zelf een kijkje bij het assortiment van Nubikk. Zeker weten dat je een te gek paar vindt! Bij Van Arendonk bieden ze nu een aantal modellen met 30% korting aan. Dus grijp je kans!