Het is een mooie dag. De zon schemert door de wolken. Er hangt een klein briesje en het is niet te koud. De straten zijn stil, ik kan de vogels horen. Het is een heerlijke tijd voor een wandeling. Maar naast wandelen is er een ander ding wat ik graag doe. En dat ding is fietsen. Het gaat sneller dan lopen. Je kan meer delen zien omdat je sneller bent en meerdere meters af kan leggen. En wanneer je terecht komt bij een mooie plek stop je om er even van te genieten. Zoals wanneer je fiets door de Veluwe. Dan zie je een heel mooi veld voor je met een mooi uitzicht. Dan wil je toch even stoppen en genieten misschien nog wel een mooi plaatje schieten.

Eerst een goede fiets nodig…

Om te kunnen fietsen heb ik natuurlijk wel een goede fiets nodig. Zelf heb ik nog een fiets alleen die is zeker wel aan vervanging toe. De remmen doen het haast niet meer, er zitten geen lichten op, mijn stuur en mijn zadel zitten los en daarnaast valt de fiets gewoon bijna uit elkaar. Ik gebruik de fiets dan ook al heel erg lang. Dus het was tijd voor een nieuwe fiets. Zo ging ik online kijken naar een mooie fiets. Een fiets die goed was voor wat langere afstanden en een fiets die goed was voor het fietsen door de stad. Door de stad met een auto is altijd een beetje lastig.

Op zoek naar DE perfecte!

Zo zocht ik op google naar stadsfiets dames. Hier kreeg ik al snel veel hits. Zo kwam ik op de fietsvoordeelshop site. Zo wilde ik een fiets met versnellingen, het heeft iets meer onderhoud nodig maar het zorgt wel voor een beter comfort. Op de site kon ik veel filteren om precies op de fiets te komen die perfect is voor mij. Zoals het filteren op lichaamslengte, voorvork, zadelpen, remmen, verlichting, kleur, aandrijving, versnellingen, model en natuurlijk het merk. Dit vulde ik allemaal in en toen kwam de perfecte fiets eruit rollen. Natuurlijk wilde ik van tevoren wel weten of het echt de perfecte fiets is voor mij. Hiervoor konden we gelukkig langs de winkel om de fiets te testen. Ook zag ik op de site dat er veel voordeel is. Dat is natuurlijk helemaal perfect wanneer je een nieuwe fiets koopt.

Cruisen cruisen cruisen

Nu ik mijn perfecte fiets in bezit heb kan ik weer lekker gaan fietsen. Zo kan ik door de stad heen racen, of lekker rustig op het platteland een rondje maken. Mooie plaatjes schieten met mijn camera die ik overal mee naar toe neem. En genieten van het weer en alle uitzichten. Daarnaast is fietsen ook hartstikke gezond voor je.