Inspiratie

Ik krijg wel eenst de vraag of ik inspiratie heb voor iemands verjaardag. Uiteraard heb ik deze! Ik geef graag originele verjaardagscadeau’s. Weg met je boekenbon, bosjes bloemen of ‘de volgende borrel betaal ik hoor!’, ik heb het persoonlijke doel er voor te zorgen dat ik onthouden word aan mijn geweldige cadeau’s. Geloof me, het kost wat moeite maar het wordt enorm gewaardeerd en daarnaast wordt je er ook vaak aan onthouden. Daarom hierbij twee categorieën voor goede verjaardagscadeau’s voor mannen, of het nou je man is, je broer, of je vader. Deze zijn voor mannen van elke leeftijd (oke, bijna elke leeftijd), een goed idee!

Ontspannende cadeau’s

Videogames. Alle mannen houden van gamen. Of het nou op de PC is, op de spelcomputer of op hun telefoon. Het zorgt voor ontspanning en het geeft jou persoonlijk nogal wat rust. Veel meisjes  vinden dit een stom cadeau maar je maakt er mannen enorm blij mee. Zeker als het een spelletje is waar hij meer over heeft verteld. Wat ook als een ontspannend cadeau kan werken is een dagje wellness. Veel mannen zullen het niet toegeven, maar ze vinden het stiekem heerlijk om eens goed verwend te worden. Zoek een wellness waar alles inclusief is: welkomstdrankjes, massage’s, meditatiesessies… ga er samen heen en jullie komen weer terug alsof jullie net samen een heerlijke vakantie hebben gehad. Je kan dit natuurlijk ook combineren met een korte stedentrip waarin hij mag kiezen wat jullie gaan doen. Of geef hem een aantal keuzes. Gegarandeerd succes!

Kleding

Wat ook een enorm leuk cadeau kan zijn is iets voor zijn kledingkast. Je kan een dagje met hem gaan winkelen, een pakketje met verschillende (merk)kleding aanschaffen of, nog beter: een goed paar mooie schoenen kopen. Mooie maar comfortabele mannenschoenen zijn soms nog flink lastig om te vinden dus daarom een kleine tip van mij: kijk eens in de collectie van magnanni. Dit is een van origine Spaans merk wat al meerdere generaties wordt doorgegeven en flink groeit.  Wil je je cadeautje nog wat beter maken? Ze verkopen ook bijpassende riemen. Zo heb je een praktisch, mooi cadeau waar de persoon ook werkelijk nog wat aan heeft.  Mocht je dit allemaal niks vinden, sommige mannen houden ook van sieraden. Verdiep je dan wel van te voren in de soort sieraden waar de persoon van houdt. Als hij het niet gaat dragen is het zonde van het geld.

Keuzes zat

Keuzes genoeg dus. Zit er voor jou iets tussen? Of heb jij ook nog hele leuke ideeën? Laat het me dan weten, misschien kunnen we wat uitwisselen!